AV media
Image default
Woning en Tuin

Beestjes in de horeca voorkomen en bestrijden

Of je nu de eigenaar bent van een café, restaurant, hotel of snackbar, jouw horecagelegenheid heeft een naam hoog te houden. Met name de hygiëne is erg belangrijk. Daarom is het van belang om ongedierte buiten de deur te houden. Dat moet natuurlijk vooral door te voorkomen dat ze überhaupt binnenkomen. En mocht je toch nog ongedierte in het bedrijf signaleren, is het van groot belang deze zo snel mogelijk te laten bestrijden door www.beestjeskwijt.be. Dit ongedierte moet namelijk niet alleen vanwege de goede naam uit het bedrijf zien te weren, maar ook omdat ze een gevaar vormen voor de gezondheid van de gasten en het personeel. Ongedierte kan namelijk ziektes verspreiden. Met name ratten, muizen, kakkerlakken en vliegen zijn de boosdoeners.

Voorkomen

Het is altijd beter om ongedierte te voorkomen dan bestrijden. Want ja, beter voorkomen dan genezen. Om ongedierte buiten te houden is het ten eerste noodzakelijk om ervoor te zorgen dat het zo goed als niet mogelijk is. Zorg dat de ramen en deuren goed sluiten en plaats waar nodig horren. Laat kieren dichten en zorg er ook voor dat er zo min mogelijk plek is waar ongedierte zich schuil kunnen houden. Houdt er tot slot rekening mee dat ongedierte dol is op alles wat met voedsel te maken heeft. Laat daarom geen etensresten slingeren en sluit alle verpakkingen goed af. Vliegen en kakkerlakken hebben namelijk al genoeg aan heel weinig. Ze kunnen zelfs overleven op een paar druppels vet of een paar kruimels brood.

Professionele bestrijders van www.beestjeskwijt.be

Mocht je toch last krijgen van ongedierte en daar zo snel mogelijk een einde aan wil maken, dan is het zaak zo spoedig mogelijk contact op te nemen met een professionele bestrijder. De vakmannen van www.beestjeskwijt.be zijn in het hele land werkzaam en staan altijd voor je klaar. Je hoeft maar te bellen of het contactformulier in te vullen en de afspraak is gemaakt. Ze komen op de afgesproken tijd bij je aan de deur en voor je het weet is het klusje geklaard. Je hoeft je dan geen zorgen meer te maken en de zaak kan weer ongestoord gasten ontvangen!