AV media
Image default
Dienstverlening

Bedwantsen? Deze professionele ongediertebestrijders helpen u!

Bedwantsen zijn een hardnekkige plaag. Deze insecten nestelen zich overal in huis en zijn extreem moeilijk te verdelgen. Gelukkig staan de professionele ongediertebestrijders van Bug Crushers klaar om u uit de nood te helpen en komen de insecten verdelgen. Zij komen snel langs en zorgen er zo snel mogelijk voor dat deze insecten effectief verdelgd worden, zodat u weer zonder zorgen languit in de zetel kan gaan liggen. In dit artikel vindt u enkele aanwijzingen dat u met bedwantsen zit en enkele dingen die u zelf al kan proberen. Het zijn echter zeer sterke beestjes die best professioneel verwijderd worden.

Hoe weet u dat er bedwantsen zijn?

Enkele aanwijzingen dat u misschien bedwantsen heeft zijn:

–        Jeukende plekken

–        Bloedvlekken op lakens en kussenslopen

–        Uitwerpselen van insecten

–        Exoskeletten en eierschalen

–        Onaangename, muffe geur

–        Beten op uw lichaam

Als u deze klachten ervaart, is het wellicht tijd om de professionele ongediertebestrijders van dit ervaren bedrijf te contacteren om de insecten te komen verdelgen.

Wat kan u zelf doen?

Bedwantsen zitten graag in warme plekken waar mensen lange tijd verblijven, zoals het bed of de zetel. Daarom is het belangrijk dat u al deze plaatsen grondig nakijkt wanneer u denkt een bedwantsenplaag te hebben:

–        Linnengoed: lakens, matrasbeschermers, dekbedden, dekens, spreien

–        De matras, vooral de naden, en het bedframe zelf

–        Meubilair: zetels, fauteils, banken en bijhorende kussens, maar ook op, in en achter tafels, bureaus, nachtkastjes en andere kasten én kleding

–        De plinten

–        De plooien van gordijnen en onder de tapijten

–        Achter het deksel van het stopcontact

–        Onder lampen, speelgoed en klokken, laptops, kussens, speelgoed en knuffels

–        Achter loshangend behang of afbladderende verf

Reken op de expertise van deze bestrijders

U merkt het al: bedwantsen zijn een hardnekkige plaag. Ze kunnen letterlijk overal zitten en planten zich zeer snel voort. Twijfel daarom niet wanneer u bedwantsen in huis hebt. Contacteer professionele ongediertebestrijders via bugcrushers.be en laat de insecten professioneel verwijderen.