AV media
Image default
Industrie

Let op de veiligheid van uw werkzaamheden met een tilt sensor

In vele industrieën zijn er bepaalde onzichtbare elementen die invloed kunnen hebben op de werkzaamheden. Denk zo bijvoorbeeld aan de voedingsindustrie, waar de luchtvochtigheid en de temperatuur een wereld van verschil betekenen voor de kwaliteit van de producten. Om ervoor te zorgen dat u toch zicht heeft op deze elementen, kunt u sensoren of meetapparatuur installeren. Daardoor kunt u altijd ingrijpen wanneer een van deze parameters niet meer binnen de limieten zit. Hetzelfde is toepasbaar in de bouwsector, waarbij bijvoorbeeld de hellingsgraad van een bouwplatform of plateau relevant is voor de veiligheid. Dan kunt u altijd een tilt sensor inschakelen.

Een voortreffelijk apparaat van een ervaren bedrijf

Bij DIS Sensors hebben ze een uitstekende tilt sensor voor u. Omdat elk bedrijf anders werkt, kunnen ze hierbij specifiek ingaan op uw wensen. Zij werken namelijk met MEMS technologie, wat ervoor zorgt dat ze flexibel de toepassing kunnen aanpassen aan uw voorkeuren. Doordat de apparatuur in een kunststof behuizing zit, is het ook bijzonder duurbaar. Bestand tegen uiteenlopende temperaturen en omstandigheden zal dit toestel u voor lange tijd trouw van dienst zijn. Het biedt daarbij mogelijkheden om het te implementeren in uw eigen systemen. Bij DIS Sensors vinden ze het enorm belangrijk dat u van het grootste gebruiksgemak geniet.

Laat uw wensen weten aan de enthousiaste medewerkers

Bij DIS Sensors profiteert u van de expertise en ervaring die het personeel in vele jaren heeft opgebouwd. Daarbij geniet u van advies op maat wanneer u een offerte gaat aanvragen. Dus of u nu een tilt sensor of een van de vele andere apparaten die zij aanbieden nodig heeft; u kunt altijd contact opnemen met hen. Zo weet u altijd zeker dat u uiteindelijk voor het beste product gaat en het meteen goed installeert binnen uw onderneming. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

https://dis-sensors.com/nl