AV media
Image default
Auto's en Motoren

Laat een installateur van laadpalen uw publieke laadpunten plaatsen

Of u nu particulier of ondernemer bent, het is goed mogelijk dat u interesse heeft in het laten plaatsen van laadpunten door een installateur van laadpalen. Als particulier kunt u hiervoor diverse redenen hebben. Veelal wordt voor een elektrische auto gekozen omdat dit beter is voor het milieu. U draagt uw steentje bij aan een duurzamere wereld, maar elektrische auto’s zijn tevens goedkoper en kunnen u ook nog eens belastingvoordeel opleveren. Ook als ondernemer kunt u meerdere redenen hebben om voor het plaatsen van laadpunten door een installateur van laadpalen te kiezen. Ten eerste voor uw eigen werknemers, die zelf een elektrische auto bezitten of hiervan gebruik willen maken als lease auto. Daarnaast biedt u klanten met e-auto’s op deze wijze een laadpunt aan. Tot slot neemt u zo uw maatschappelijke verantwoordelijkheid. En dat zullen mensen waarderen. 

Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van laadpunten?

Voor zowel particulieren als ondernemers is het mogelijk om laadpalen te laten plaatsen in de buurt. Afhankelijk van omgevingsfactoren zijn er waarschijnlijk genoeg mogelijkheden om laadpunten te plaatsen. In vele gevallen is het mogelijk om dit voor uw huis of op de parkeerplaats van uw onderneming te laten plaatsen. Vraag een installateur van laadpalen naar de mogelijkheden. Daarnaast kunt u voor meerdere extra opties kiezen. Zo is het mogelijk om een laadpaal van licht te voorzien, zodat deze ook in de avond goed gevonden kan worden. Tevens kan u uw punt aanmelden voor de New Motion app, zodat de laadpaal altijd gevonden kan worden door de chauffeurs van elektrische auto’s. 

Installateur van laadpalen gezocht? Laat u helpen door ChargePro

Op het gebied van laadpunten is ChargePro met recht vooruitstrevend te noemen. Eerder dan andere bedrijven herkenden zij de potentie van deze punten. Zij hebben dan ook veel ervaring met het plaatsen van laadpalen op diverse plekken. Iedere klant voorzien zij van advies en oplossingen op maat. Dit alles maakt ChargePro een aanrader.

Gerelateerde artikelen

Rolstolbussen als praktische oplossing

Auto verkoop site

Rolstoeltransport