AV media
Image default
Fotografie

Fotografie studeren bij Fotoschool Statief

Echt leren fotograferen? Je zekerder voelen als fotograaf? Ontdekken wat je camera allemaal nog meer kan? Of nu doorbreken als professional?

Dan is de opleiding fotografie van Fotoschool Statief zeker geschikt voor jou:

  • bij Statief kun je een 4-jarige vak-opleiding fotografie volgen. In deeltijd en naar keuze overdag of ’s avonds
  • bij Statief ontwikkel je je op je eigen niveau. Dus zowel geschikt voor de ambitieuze hobby fotograaf als de topfotograaf in spé
  • bij Statief is veel artistieke, technische, zakelijke expertise en jarenlange praktijkkennis aanwezig. Dit staat garant voor een fotografie opleiding van hoge kwaliteit met toekomstperspectief

Bij Statief staat de 4-jarige opleiding centraal. De opleiding begint met een basisjaar waarin iedereen op een systematische en heldere wijze alle beginselen van de fotografie leert. Vanuit de degelijke inhoudelijke basis wordt vervolgens gewerkt aan het vrij fotograferen en het ontwikkelen van een eigen stijl. Het basis- en tweede jaar sluiten af met een eindtoets. Als je hiervoor slaagt, kan je door naar het volgende jaar.

Als je toch geen vakfotograaf wil worden of je wil een jaartje de focus leggen op één specialisme binnen de fotografie dan kun je bij Statief ook kiezen voor een werkgroep.
Daarnaast biedt Statief ook korte cursussen, workshops of andere op maat gemaakte fotografie-lessen.

http://statief.nl

Gerelateerde artikelen

Nederlandse beroepsfotografen verenigingen fuseren

Fotograaf Raalte

Dichter bij het perfecte maatschappelijke beeld met botox en fillers