AV media
Image default
Fotografie

Fotograaf Raalte

De Fotograaf van Raalte zit in Heino!

 

En dat is niet zo gek, want Heino valt per slot van rekening onder de Gemeente Raalte. De Fotograaf Vincent Hartman, bekend van ondermeer de Roalter Wind zit met zijn Fotostudio in Heino en is aangesloten bij Het Communicatiegilde te Raalte. Fotostudio Vincent Hartman Fotografie is gespecialiseerd in reclamefotografie, bedrijfsfotografie, interieurfotografie en productfotografie. Voor diverse lokale uitgaven en landelijke vakbladen verzorgt hij ook de redactionele fotografie en portretfotogafie.

 

Ook voor particuliere opdrachtgevers

 

Hoewel het merendeel van het fotowerk dat hij verzorgt voor zakelijke opdrachtgevers is, fotografeert de fotograaf ook in opdracht van particulieren. Voor een exclusief portret, familiefoto’s of zwangerschapsshoot is de comfortabele Fotostudio bijzonder geschikt. Ook verzorgt de fotograaf enkele exclusieve bruidsreportages per jaar en werkt hij samen met visagistes en haar stylisten voor de zogenaamde ‘mini make-overs’.

De studio heeft ruime parkeergelegenheid en is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Twee grote openslaande deuren geven direct toegang tot de opnamestudio, waardoor producten rechtstreeks in de rondwand geplaatst kunnen worden. Deze rondwand biedt ook plaats aan groepsfoto’s tot ongeveer 15 personen. De studio hreeft een afgescheiden ruimte voor hairstyling, visagie en omkleden.

Wij nodigen u graag uit om het portfolio op de website te bekijken!

 

 

http://www.vincenthartmanfotografie.nl/