AV media
Image default
Dieren

Een vlotte behandeling voor de uierontsteking van je koe

Heb jij een koe die een behandeling krijgt voor een uierontsteking? Dan is het van belang om dit dier de nodige ondersteuning te geven. Een behandeling kan namelijk een serieuze impact hebben op de balans van mineralen en voedingsstoffen in het lichaam van een dier. Om te voorkomen dat alles uit evenwicht geraakt en het herstel onnodig lang moet duren, kun je beroep doen op natuurlijke voedingssupplementen van Herbavita. Deze specialisten beschikken over een assortiment met allerlei verschillende producten op basis van natuurlijk ingrediënten. Denk hierbij onder andere aan mineralenmengsels, likemmers of aanvullend diervoeder waarbij enkele mineralen een extra boost krijgen in het lichaam van je boerderijdieren. Zo is het mogelijk dat je de behandeling van een uierontsteking van een koe een stuk vlotter laat verlopen door deze supplementen toe te passen.

Welke producten kun jij het best gebruiken?

Je vraagt je wellicht af welke natuurlijke voedingssupplementen het meest geschikt zijn voor jouw specifieke situatie. Hiervoor kun je terecht bij een dierenarts, maar ook de medewerkers van Herbavita kunnen je adviseren over mogelijke oplossingen. Omdat zij een grondige kennis hebben van hun producten, weten ze bij elke situatie wel een mooie optie aan te bieden. Omdat ook de gehele productie van alle middelen in handen van Herbavita is, kan men een formule op maat samenstellen. Of je nu op zoek bent naar droogzetters of een seleniumtekort wilt aanvullen bij je vee; het is allemaal mogelijk dankzij de volledig natuurlijke producten van Herbavita!

Informeer naar de mogelijkheden

De behandeling van een uierontsteking bij een koe is een van de vele voordelen waarbij een van de producten van Herbavita van pas kan komen. Uiteraard blijft het oordeel en de analyse van een dierenarts het belangrijkst wanneer je een bepaalde kwaal vaststelt bij een van je landbouwdieren. De supplementen van Herbavita kunnen mogelijks een extraatje zijn om de gezondheid van je dier nog te versterken. Informeer daarom naar de mogelijkheden bij het team van dit bedrijf.

https://www.herbavita.eu/NED/home