AV media
Image default
Foto

Een photobooth huren

Altijd al eens je gasten op een originele manier willen vastleggen? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor het huren van een photobooth. Voor feesten zoals grote verjaardagen en bruiloften is dit een erg leuk idee. Maar wat is een photobooth eigenlijk, en wat kun je hier mee?

Wat is een photobooth?
Een photobooth is een klein hokje waar mensen zelf in kunnen stappen. In dit hokje bevindt zich een camera dat automatisch foto’s maakt. Mensen hoeven zelf dus geen foto’s te maken, maar kunnen eenvoudig en snel op de foto worden gezet. Vroeger werd een photobooth, ook wel een fotobox, veelal toegepast om pasfoto’s te maken. Vandaag de dag wordt een photobooth voornamelijk gebruikt op feesten zoals bruiloften.

Wat kun je met een photobooth?
Veel mensen vragen zich af, wat is er nou eigenlijk zo leuk aan een photobooth? Door middel van dit hokje kunnen gasten van jouw feest zelf de meest leuke en originele foto’s maken. Op deze manier kun je leuke herinneringen over houden aan het desbetreffende feest. Een photobooth huren kan via het internet worden gedaan. Daarbij is het van belang dat er een goede aanbieder wordt uitgekozen, de kwaliteit is natuurlijk erg belangrijk.

http://www.fotobox.nl