AV media
Image default
Media

De Feestmaker

De Feestmaker is een eenmanszaak in Berlare onder leiding van Wen De Lathauwer. Deze is razend bekend als organisator van de jaarlijkse Waterfeesten in Berlare. Deze gaan steeds door tijdens het eerste weekend van augustus. Aangezien Wen al jaren ervaring heeft met het organiseren van feesten, heeft hij van zijn hobby zijn beroep kunnen maken. Je kan hem inhuren om jouw feest te coördineren en in goede banen te leiden. Dat is soms nodig, zeker wanneer u zelf op uw gemak wilt zijn.

Laat uw communiefeest of trouwfeest in de handen van een expert zoals Wen en je mag op je 2 oren slapen. Uw feest zal tot in de puntjes ‘af’ zijn. Alle organisatie zal perfect verlopen. Ieder probleem wordt opgelost, nog voor u er weet van heeft. Heeft u stoelen of tafels nodig? Geen enkel probleem. Bij De Feestmaker vindt u alle nodige huurmateriaal voor een of meerdere dagen. En dit allemaal aan zeer schappelijke prijzen hoor. Uw ideale ceremoniemeester is Wen De Lathauwer, dat kan ik u verzekeren.

Verder doet Wen met zijn eenmanszaak ook het verhuren van kleine en grote springkastelen. Niets zo plezant voor de kinderen dan een springkasteel in de tuin tijdens een event. Ze zijn er verzot op. En wie weet waagt de tante ook haar kans. Bekijk op de website vooral eens het aanbod van speciale tenten. U zal versteld staan hoe mooi sommige tenten wel zijn! Grote circustenten zijn ook mogelijk, inclusief stertenten en kadertenten. Als laatste dienst wil ik de luchtdopen ook vermelden, u heeft een ongelooflijk zicht vanuit een helicopter of een luchtballon. Geniet van het mooie van de natuur met een glaasje champagne. Voor een mooie, aangename dag moet u bij de feestmaker zijn. Dat is een feit.

http://defeestmaker.be/