AV media
Image default
Media

Cd drukken

Cd drukken

Ik speel nu al ruime tijd in een jazz big band. En het moest er nu echt maar eens van komen, een eigen cd. Maar waar laat je zo’n cd drukken? Dat was natuurlijk de eerste vraag die bij ons naar boven kwam. En aangezien een big band uit nogal wat mensen bestaat, waren er veel verschillende ideeën over waar het cd drukken kon plaatsvinden. Of beter gezegd wie het cd drukken zou doen. Uiteraard zaten er goede ideeën tussen, we konden het echter niet eens worden. Ik stelde toen voor om via internet op zoek te gaan naar een bedrijf dat gespecialiseerd was in cd drukken. Daarnaast zou ik letten op de prijs en kwaliteit. Via het internet zoeken is voor dat soort dingen toch wel erg gemakkelijk. Je hebt snel een overzicht en kunt verschillende bedrijven met elkaar vergelijken. Voor sommige dingen zoals telefoonabonnementen bestaan er ook vergelijkingssites. Voor cd drukken ben ik die niet tegen gekomen, misschien bestaan ze wel. Enfin, mijn zoektocht begon via de u wel bekende zoekmachine Google. Ik typte hier de tekst ‘cd drukken’ in en kwam al snel de site van cddrukken.nl tegen. Ze noemen zichzelf ‘de voordeligste cd fabriek van de Benelux’. Daarnaast beloven ze de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. U begrijpt, mijn aandacht was getrokken. We hadden voor het cd drukken geen heel hoog budget. In onze beleving hoefde dit ook niet veel te kosten. De geluidsopnames hadden we immers al, het was nu slechts zaak heel veel cd’s te krijgen en zo te kunnen verkopen. Via cddrukken.nl was dit mogelijk. Naast het cd drukken biedt dit bedrijf nog vele andere mogelijkheden. Zo kunnen zij voor u ook uw:

  • dvd’s dupliceren
  • dvd’s drukken
  • de hele vormgeving wordt voor u geregeld
  • en dat alles voor zeer schappelijke prijzen

U begrijpt dat ik erg enthousiast was over dit bedrijf. En de eerst volgende repetitie vertelde ik mijn band dat ik het perfect adres voor het cd drukken had gevonden

Een goede cd drukken

En dat zal je altijd zien he. Er zijn altijd een aantal mensen die niet erg enthousiast zijn. En op de een of andere manier zijn dit altijd dezelfde mensen. Of het nu gaat over een cd drukken, het boeken van een optreden of het aanschaffen van nieuwe bandkleding, ze zeuren over alles. Misschien was het iet wat naïef van mij dat ik had verwacht dat iedereen net zo enthousiast zou zijn over het cd drukken. Maar goed, heel veel maakt dat niet uit. Ik was immers overtuigd van mijn zaak. Dit viel de anderen gelukkig ook op en binnen zeer korte tijd had ik de anderen overtuigd van mijn standpunt dat cddrukken.nl de beste optie was (en is) voor cd drukken. Met de toezegging van mijn bandleden op zak kon ik contact gaan leggen met het bedrijf. Hier bleken verschillende mogelijkheden voor. De eerste mogelijkheid was het bellen van het bedrijf. Elke werkdag zijn ze tussen negen en zes per telefoon te bereiken. Een andere mogelijkheid was het online aanvragen van een offerte. Dit leek mij een prima optie. Op die manier heb je direct duidelijk wat het cd drukken zal gaan kosten. En aangezien zij in grote hoeveelheden cd’s drukken kunnen ze de kosten laag houden. Het geld wat ze hiermee winnen steken ze niet in eigen zak maar ze berekenen het door aan de consument. Met andere woorden het cd drukken kost bij hun helemaal niet zoveel geld. En dat was wel een voorwaarde die mijn bandleden aan mij hadden gesteld, het mag niet teveel geld gaan kosten. Dat heb ik ze vervolgens plechtig beloofd. Gelukkig hoefde ik mijn belofte dus niet te gaan breken!

Ook de vormgeving is in goede handen bij cddrukken.nl

Een cd drukken is niet compleet wanneer er geen goed hoesje om de cd zit. Dit begrijpen ze bij cddrukken.nl maar al te goed. Zij dragen daarom zorg voor de vormgeving van de cd. Ze hebben hier zelfs hun zogenaamde ‘design service’ voor. Dit is de grafische afdeling van het cd drukken. Het komt er op neer dat deze afdeling de gehele vormgeving op zich neemt. Uiteraard gaat dit in overleg met u. Uw wensen staan centraal en u kunt dus aangeven wat u graag wilt zien. Dit heb ik ook gedaan en het resultaat mag er zijn! Zelf was ik helemaal in mijn nopjes met deze prachtige cd. En u zult begrijpen dat ik wel wat gespannen was om het aan de band te laten zien. Het was toch een heel project en er zitten dus wat kritische mensen bij… Tot mijn verbazing (en opluchting!) was er geen enkele wanklank. Wat een feest! We hebben vervolgens de hele avond naar onze eigen cd geluisterd, van repeteren kwam niks meer terecht. Het heeft de sfeer in onze band echt goed gedaan. Iedereen is een stuk trotser nu deze mooie cd klaar is. Mocht u zelf op zoek zijn naar een bedrijf dat cd’s kan drukken, dan raad ik dit bedrijf van harte aan. Het hele proces is soepel verlopen en het heeft ons dus echt weinig geld gekost. En dat is natuurlijk de perfecte combinatie, dat je een hoge kwaliteit hebt voor weinig geld. Wie wil dat nou niet? Precies, dat wil iedereen. Onderneem daarom direct actie en bezoek de site cddrukken.nl. U zult dan snel genoeg ontdekken dat dit bedrijf hoge kwaliteit levert!

http://www.cddrukken.nl/

Gerelateerde artikelen

De showbizzwereld zit niet stil

Altijd en overal op de hoogte zijn van het laatste nieuws

Zorggeschil en haar beschikbare geschillencommissie!