AV media
Image default
Media

Acrylaatplaat als vervanger van glasplaten

Glas- of acrylaatplaten worden veelal ingezet om kostbare objecten te beschermen. Het is nodig om deze te beschermen tegen verschillende gevaren. Het moet bescherm worden tegen stof en tegen vuil. Maar misschien het belangrijkste van alles is dat het beschermt moet worden tegen diefstal. Dit moet allemaal op een enkele voorwaarde gebeuren: het mag niet ten koste gaan van de zichtbaarheid en kwaliteit van het product. Vroeger werden er voor deze producten vaak dubbelglas ingezet. Maar tegenwoordig wordt er vaak acrylaat in showrooms, musea en galerieën ingezet als vervanger van glas. Dit komt omdat het goedkoper is en velen malen sterker en slagvaster dan glas is. Een aanbieder hiervan is Vink acrylaat.

Wat is Acrylaat- of ‘plexiglas’?

Acrylaat is bekend onder meerdere namen. Ook wel PMMA, perspex en de meest bekend ‘Plexiglas’. Maar ieder van deze benamingen heeft het over een en hetzelfde product. Het voordeel van Acrylaat is dat het goedkoop, licht van gewicht en zeer bestendig is tegen alle omstandigheden. Acrylaat is zowel binnen als buiten gemakkelijk in te zetten en weersomstandigheden zijn van geen enkele invloed op Acrylaatplaten.

Acrylaatplaten inzetbaar in de machinebouw

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van machines, veelal bij industriële bedrijven, zie je plexiglas vaak terugkomen. Dit heeft veelal te maken met de veiligheid van we werknemers. Het voordeel hiervan is dat de beschermkappen, die van acrylaat gemaakt zijn, letsel, besmetting en vervuiling voorkomen. Het acrylaat werk compleet isolerend en zorgt dus voor de perfecte werkomstandigheden om zo min mogelijk risico te lopen. Bij dit hele proces blijft de productie goed zichtbaar omdat acrylaat volledig doorzichtig is. Wilt u meer informatie over Acrylaat? Bekijk dan de website.

https://www.vinkacrylaat.nl

Gerelateerde artikelen

Altijd en overal op de hoogte zijn van het laatste nieuws

IP camera

Orderpicking en transport