AV media
Image default
Film

2014-2015 op tv

Thrillers en avontuur vormen de vaste onderdelen in films, boeken, televisie en games. Heel veel mensen zijn fan op spannende series en boeken. Dat komt grotendeels van het idee dat in boeken en films alles toegestaan is, ook al is dat in het echt niet zo. Een aantal goede voorbeelden van dergelijke spannende series en boeken die op dit moment spelen zijn series als Wie is de Mol?, Expeditie Robinson, Homelandboeken van Suzanne Vermeer en games als GTA 5. Middels dit artikel behandelen we een aantal van deze boeken, games en series zodat u zich een idee kunt vormen van wat televisieshows en series met spanning en enge, spannende boeken kunnen losmaken en doen voor uw wijze van ontspannen.

 

On air…

Bekende televisie-programma’s die nu erg in zijn, zijn Homeland, Penoza, Wie is de Mol? en Expeditie Robinson. In Homeland maken we kennis met Nicholas “Nick” Brody, die maar liefst 8 jaar vastzat bij de terroristische groepering Al Qaeda. Penoza volgt de belevenissen en avonturen van Carmen van Walraven die de leiding voert over een criminele bende van haar doodgeschoten man. IJzersterke series die je moet zien. Expeditie Robinson is ook zo’n serie over Nederlanders die op een onbewoond eiland. Wie is de Mol? is een show met 10 bekende Nederlanders als deelnemer die naar een land reizen en daar opdrachten uitvoeren om geld te verdienen voor de pot. Een van de deelnemers is echter niet te vertrouwen, maar een bedrieger, een manipulator en saboteur: de Mol.

 

Games, books and more…

Een voorbeeld van een serie boeken die al jaren succesvol is, is de serie boeken van Suzanne Vermeer. Paul Goecken is in werkelijkheid Suzanne Vermeer, zo werd helder na de dood van schrijver Paul Goecken. Veel verhalen gaan over gebeurtenissen die een enge wending krijgen, zoals fraude, verdwijning en moord. Er zijn veel meningen over GTA, want in GTA speel je een crimineel die succesvol wordt door autodiefstal, mensen te vermoorden, te bedreigen, te bestelen en meer van dat soort zaken. Het spel doet altijd veel stof opwaaien, maar wordt over de hele wereld gespeeld. Toch doet die discussie geen afbreuk aan het plezier dat aan de game wordt beleefd. Na de bestsellers GTA 3, GTA 4 en GTA Vice City is nu ook GTA V uit en daarvan zijn er onevenaarbaar veel verkocht.

 

 

http://misdaadseries.startpagina.nl